mandag den 7. maj 2012

Sidste nyt fra vestfronten.

Hej Villads<3;)

Fredag formiddag brugte vi på en gåtur rundt i havnen i Key West, og endte på Key West "solnedgangs sted". Derefter kørte vi ned til det sydligste sted på Key West og tog et billede. Så var det ind i bilen igen og afsted tilbage 200 km til Floridas fastland og byen Florida City, hvor vi boede tidligere på ugen og gerne ville bo igen.

Lørdag skulle vi først hente Odas glemte taske i Hollister udenfor Miami. Dagens projekt var en tur i Everglades. Plan A var en 24 km lang cykeltur, men heldigvis var der ikke udlejnings cykler nok, så vi måtte tage bussen - glade piger, trist far... Det var lige midt i middagsheden, så vi var glade for taget på bussen og vinden i håret. Vi udvidede vores mad sfærer, ved at spise på en Indianer restuarant (læs grillbar). Rigmor fik det bedste mad på turen. Så kørte vi videre til et motel i East Naples. Stedet og ejeren lignede noget fra en film.

Idag har vi været i en fantastisk botanisk have. Pigerne brugte det meste af tiden i Børnenes have, hvor der var vandsprøjt. Haven var så stor, at vi blev væk fra hinanden. Blomster var der, men der var flest grønne vækster i alverdens afskygninger. Indtil videre har vi taget over 1000 billeder, mange af dem er blomster rundt omkring. Bob elsker at køre med videoen tændt på rettet, imens han kører bil. Lige nu sidder vi på Rigmors yndlings frokoststed i USA - Taco Bell<3 selv Oda kan blive mæt her. Dagens mål er Sanibel Island, hvor vi skal være de næste 4 dage.

Vi håber du har det godt og vi savner dig rigtig meget.

Hilsen Pølle McSunshine, Lille Ip, Bob, Momse, den solskoldede Engel og Pølle Mckål Sunshine (Odas lille nye pink plastik kålorm)

Billeder viser:

1. Taco Bell restaurant
2. Alex står i Naples Botaniske Have
3. + 4. Stranden i Naples. Havde et fantastisk fugleliv med Pelikaner der fløj tæt på en og fangede fisk. Små storkelignende hvide fugle med gule fødder og kam. Plus måger og små Vibe lignende fugle
5. City Dock i Naples havn. Gruppefoto.
6. Rigmor i den botaniske have

Ingen kommentarer:

Send en kommentar