fredag den 11. maj 2012

Farvel til Sanibel

Hej Villads.

Så har vi forladt Sanibel og er på vej tilbage mod Miami. Vi er dog ikke nået længere end Fort Meyers. Der var lige et par strande vi skulle prøve på øen, så det blev eftermiddag inden vi kom afsted. Da vi skulle til at køre fra den sidste strand mødte vi for første gang nogle danskere. Vi fik en lang snak om hvad de og vi havde oplevet og kunne anbefale. Det sjove var da jeg lige til sidst skulle høre hvor de kom fra. Smørum.... Under 10 km fra hvor vi bor. Lidt pudsigt at rejse så langt os møde nogen man kunne have mødt i Ballerup.

Rune har lige siden Miami, klaget over vi ikke har set nogen frugtplantager eller andet fra naturen man kunne få lov at se. Så stor var glæden da han fandt en folder om en stor familie ejet plantage med produktion af juice og salg af citrusfrugter. Vi blev dog lidt skuffede. Det viste sig at være den største turist shop vi endnu har mødt, der lå midt på en stor 4 sporet vej, nabo til et motervejs byggeri. Man kunne rigtig nok købe friske appelsiner og ferskner. Og de mexikanske arbejdere sad da også udenfor og røg da vi kom, med det med at man kunne så produktionen af juice eller andet spændende var en lyvehistorie. Så vi købte bare lidt ferskner og is og drog vidner østpå.

Inden vi fandt et hotel nåede vi lige at stoppe ved endnu et shopping center og for at holde os orienteret om et par nye butikskæder. F.eks deres 10er butik, der hedder Dollertree. Alt koster en doller som omregnet er ca. 6 kroner, når man regner deres tax med. Udvalget er til gengæld 1000 gange større end i Danmark. Vi havde mødt en dame som havde nogle briller magen til et par af mine, som fortalte om stedet. Udvalget af briller var dog lille, men det kan man ikke sige om resten. Man kunne bo derinde. De havde alt hvad en moderne husholdning har brug for, både til hverdag og fest, incl. Maden..... Fantastisk sted.

Nu det nat og fordelingen er som det plejer. 3 der sover og mig der ikke kan. Heldigvis er lille Ip frisk, så vi hygger sammen.

Glæder mig til snart at se dig

Hilsen din ynglings mor

1 kommentar:

  1. Hej alle 4.
    Ih altså hvor lyder det til at i har en rigtig dejlig tur. Der bliver en masse indtryk der skal bundfælde sig når i kommer hjem, og det varer desværre for jer ikke så lang tid. Villads glæder sig sikkert til at få jer hjem igen. Nu håber vi bare at hjemturen vil forløbe bedre end udrejsen.

    Kærlig hilsen fra
    Gilbert og Kirsten

    SvarSlet