onsdag den 9. maj 2012

En dag på Sanibel

Hej Villads.

Endnu en varm dag er gået. Efter de 3 andre var færdig med at sove ved 10 tiden, kom vi endelig afsted på dagens Tour. Først skulle Rune på biblioteket mens vi andre købte morgenmad. Vi har været i 2 forskellige supermarkedet der er totalt overklasse. Publix og Jerry's. Stilen er som hvis du ganger Irma med 5 - priserne er heldigvis ikke så voldsomme. Udvalget og kvaliteten er top doller. Der er 2 personer ved kasserne. En til at spille på kasseapperatet og en til at pakke varerne. Den sidste kører også din vogn med varerne ud til bilen. - total overklasse. Føler mig alligeveller mere hjemme i walmart, som er som en mega mega kæmpestor Bilka.

Morgenmaden spiste vi på en lille ø der ligger mellem Sanibel og Fort Meyers. Så gik Touren videre til Thomas Edison Museet. Ham som har opfundet cirka alt det vi er så glade for idag. Telefonen. Grammofonen, elpæreren og vaffeljernet. Det var ret spændende. Jeg synes dog det var mere interessant at lære om selveste personen Thomas, at se hvordan hans familie havde boet og så selvfølgelig haven. Ville gerne en tro kopi af deres sommerhus med hjem på Marielyst, måtte så nok købe 3 - 4 grunde ved siden af hinanden.

Efter museet fik Rune og pigerne shopping abstinenser. Desværre er de nogle shop spot amatører, så vi brugte flere timer i det falske Mall. De havde ikke andre gode butikker end den med køkkenting. Købte kun lidt dejskrabere, så totalt er antallet kun oppe på 6 stk. ...Meget godt klaret, synes jeg selv. Men man skal jo holde sig orienteret, så vi måtte videre til noget der hed Beall, som vi har set flere steder på vejen. Ikke særlig spændende, men billigt. Rigmor fandt dog syv - otteogtyve bikinier hun lige skulle prøve. Her var det for en gang skyld Rune der blev træt af at vente. Men så kan han lære det, vi venter hele tiden på han. Kender ingen der kan være så langsom som ham. Han kan gå så langsomt at man er bange for at han mister balancen mens han sætter det ene ben foran det andet. Eller hver gang han lige skal noget, tager det min. et kvarter og så har han kun løst halvdelen af opgaven. Vi kunne sikkert nå at opleve meget mere hvis vi ikke hele tiden skulle vente, vente, vente.

Inden aftensmaden skulle vi nå at se solnedgangen, så vi kørte helt ud på spidsen og så den på stranden sammen med en masse andre. Det er første gang mens vi er her den ikke er gået ned i en sæk af skyer. Ret flot var det. Oda badede og Rune stod i vand til knæene og filmede. Pludselig kom en delfin noget tæt på Oda, hun blev ret forskrækket og begyndte at løbe ind på stranden. Rune fik heldigvis det hele på video.

På restauranten var det for en gang skyld Rune der blev uvenner med tjeneren. Han lavede fejl nummer et. Tog en øl fra en anden bar med ind, og kunne ikke forstå at det ikke var helt ok. Men tjeneren var sur og ikke til at tø op igen. Maden var kedelig og heldigvis ikke ret dyr.

Nu er klokken halv et om natten og alle er faldet i søvn - altså bare ikke lige mig. Har ret svært ved at sove, specielt om morgenen. Men det rart vi har fået Lille Ip, så er jeg da fri for at sidde på badeværelset og strikke. Nu kan jeg pusle ham uden at forstyrre de andre.

Kærlig hilsen og god nat fra mor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar