tirsdag den 23. juli 2013

Weymouth området....her kommer vi....

Mandag d. 22. Juli

Så vi kommet til Weymouth, så langt mod syd man kan komme uden at køre til Lands End. Vi bor på en pub med bed and breakfast ude på det ganske øde gamle engelske landsby land. Noget af en kontrast til de sidste  2 nætter i beton glas og shoppingcenter area. Her langt ude landet er der fri og masser af internet, mens der var dyrt og dårlig forbindelse inde i byen. 

Pubben hedder Kings Arms og ligger i Portesham:


Dagen har været rigtig rigtig varm, lige indtil vi kom her til pub'en. Her er hunde koldt. For første gang på turen har vi trøjer på. 

I de varme timer var vi først i dr. Martens conceptbutik,  hvor Rune fik nye sandaler.  På vej til stranden fik jeg øje på ASDA, en del af Wallmart familien. Og jeg måtte stampe hårdt i gulvet for at komme derind. Vi købte ind til strand  barbarque.  På "stranden" fik vi noget af at chok. Tidevandet var mega ebbe, så, der var ikke vand de første par kilometer. Så langt  vi kunne se hen af kysten var der totalt tørt og det lignede en gammel forladt film kulise. 





Heldigvis havde de lavet en kunstig inddæmmet strand lidt længere henne, så vi kunne grille.  Rune var kok,  mens vi andre slappede af. Vi måtte dog hurtigt videre, der var simpelthen for varmt. 


Næste stop var en gammel kirke, der lå på toppen af en bakke. Pigerne skulle som vanligt lige brokke sig over at skulle ud af bilen et sted, hvor man ikke kunne købe noget, men det var en rigtig fin tur. 



Der var en fantastisk udsigt fra toppen af et gammelt tårn, hvorfra man kunne se 18 miles væk til tårnet i Glastonbury. Ca. Lige så langt som fra Ganløse til Rådhuspladsen. 

Resten af eftermiddagen brugt Rune på at skændes med GPS om vejen her til pub'en. Og da først han lod hende bestemme kom vi frem.

Lige nu er der slappe - hygge på værelset. 

Kys fra Moar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar