mandag den 22. juli 2013

Mor skriver igen :-)

Skrevet mandag morgen d. 22. Juli

Hej Villads 

Igår var det Rigmors tour til at planlægge dagen aktiviter. Overraskende nok valgte hun en dag med shopping. Vi havde sovet i Bristol men kørte tilbage til Bath hvor gaderne omkring det romerske bad er et stort shopping mekka. Meget hyggeligere end de der store centre der ligger udenfor byerne. Vi havde scannet området aftenen før så pigerne viste lige præcis hvor de skulle hen. Rune havde set en butik som hed Old Men Rules  - Gamle mænd styrer, så der måtte han hen og købe en t-shirt og så selvfølgelig en tur i Apple Store. Jeg derimod fik strikket en masse firkanter på byens bænke, så vi hyggede os. Vores rejseleder havde fundet en rar sandwich bar nede ved floden, så der fik vi sen frokost i en lille fin have.

Så gik der lidt  - hvad skal vi nu -  krise i den lille familie. Men nogen skar igennem og bestemte at vi ville køre tilbage til hotellet i Bristol, på trods af at Rune var blevet lidt uvenner med dem omkring noget internet og parkerings betaling.  Vi kørte en lille smutvej gennem små bjergbyer så Rune kunne prøve øllet på en pub. 

Dagens højdepunkt var da vi " snød "hotellet. Vi havde været på hver eneste fastfoodsted på vejen for at låne internet og booke hotel uden der var hul igennem. Så da vi ankom til hotellet skulle de have 125 Pund for værelset, men Rune satte sig i receptionen og bestilte via nettet og fik det til 55 Pund via hotels.com app'en. Hi -hi ,hvad der er sparet er tjent. Men straffen kom en time senere. Begge vores visakort vil ikke virke i hæveautomaten, så nu der ikke så sjovt længere. Håber Rune kan fixe noget via banken. 

Idag skal mod kysten igen så vi kan nyde standen inden vi skal til London og steges. Her er stadig dejlig varmt, mellem  28 & 32 grader bliver det idag.

Kys fra Moar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar