fredag den 19. juli 2013

Dag 4 i England

Torsdag d. 18. Juli

Hej Villads. 

Så er endnu en dag gået. Vi har været lidt på byvandring i Lyndhurst. Hvor vi sov i nat. På et 500 år gammelt hotel.  Der havde europas ældste elevator, der nok var gammel, men havde fået ny motor og personalet omtalte den som hun. 

Her til formiddag var der lidt krise, for vi  har faktisk har ret forskellige ønsker til hvad vi skal herovre. Rune vil gerne cykle og gå i naturen, jeg ville gerne besøge hver eneste have og havecenter vi kommer forbi, Oda vil bare køres rundt fra butik til butik og Rigmor kan ikke rigtig sætte ord på hvad hun har lyst til. Så det kan godt være lidt svært at tilfredsstille alle. Vi endte med at køre ud i nationalparken og gå en lille tur, for derefter at besøge ..... Family Farm. Men det var en skuffelse. Det virkede som om en bondemand på falittens rand havde købt et par geder, høns, ænder, marsvin, grise og en gammel udtjent hest fra Wales. Sat et skilt på vejen og fået sin gamle mor og sin ugifte søster til at tage imod entre og  så kalde det en seværdighed. Der var vi ikke længe, men kørte videre til stranden i Bournemouth.

Det er stadig ret så varmt, også  på stranden hvor der ikke er nogen Skygge. Så mens Rune og pigerne tog sig en dukkert gik jeg en lille tur i byen. Den svære opgave for mig var så bare lige at finde 3 mennesker på en kæmpe stor fremmed strand med masser af mennesker. Da jeg endelig fandt dem var pigerne blevet sultne og trætte af at være på stranden. 
Min kroniske sult er forsvundet, så Rune gik med pigerne på pizzabar, mens jeg sad og læste lidt i bilen.

En lille tur til vores " free wifi ven McDonald" blev det også til inden vi fandt vores hotel. Her er der både pool og fitness, så de 3 sportstosser er smuttet derned.

Imorgen er det Odas fødselsdag. Hun bliver 13 det lille pus. Tænk engang. Så har vi 3 teenager og er vel heller ikke selv helt unge længere.

Kh Mor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar